psí cesta

psí cesta

Anotace: o psím toulání

dnes je pod mrakem stín je zahalen
černý psi se pomalu blíží a jejich stín se za nima plíží
štěkaj kousaj nadávaj všechno kolem sebe rozdávaj
támhla pac támhle pusu dělaj z toho velkou husu
lítaj kolem dokola až je všechno dohola
lítaj potom ještě víc a už letěj na měsíc
cesta je to daleká ale pro ně však lehká
brzo se nám však vrátí a všechno nám vypráví
co tam všechno zažily jsou to pěkný kraviny
po kravinách velký smích a už nám padá i ten sních
koulej se ted ve sněhu maj z toho jen psinu
dlouhé noci nastanou v postely jen zahřejou
jejich srst a smích když nám o všem zas vypráví
historek jen přibívá a sobota ubívá
Autor skywolf, 25.02.2010
Přečteno 232x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí