Šepot

Šepot

Anotace: Vyslyš mne, nevzdoruj, nedoufej, nebojuj...

Aimee Mann zpívá o zmoudření a ty se snažíš umlčet všechny hlasy v své hlavě

pár decibel navíc, mechanicky přeříkáš text, v tu chvíli zdá se, jde to hravě



oči doširoka otevřené

obzory vzdálené a zamlžené



nekonečné reprízy rozhovorů zmítají se v bláznivém víru myšlenek

v duši anarchie, žal, však ve finále usmíváš se navenek



ruce v pěsti zaťaté

srdce smutkem zajaté



bezradným prstům hledáš spásné zaměstnání

jak přežít zítřek nemáš ani zdání



stejná slova, stejný rým,

sklenka vína, cigarety dým



Píseň končí a šepoty se živí příležitostí odhalit tvou ztrápenou duši

dnům jako tyhle snad jen naděje sluší
Autor Reason, 25.02.2010
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: efeeez, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí