Vlčice

Vlčice

Anotace: Pro jednu vlčí slečnu...

Ve sluneční září srst se jí leskne,
ladně běží zasněženým údolím.
Ostré tesáky v úsměvu zableskne
a vlčí vytí roznese se okolím.

Kráčí s hlavou hrdě vztyčenou,
na čumáku sněhové vločky.
Tiše kráčí chůzí vznešenou,
mrká na ostatní svými očky.

Vyslov její jméno - pohladí na duši
a vryjí se Ti do srdce ona písmena.
Řekni jej s láskou, ona Tě uslyší,
umí se chovat jako duše spřízněná.

Z dálky doléhají hlasy ostatních,
bez okolků pádí dál za svými druhy.
Proplíží se kolem zdí hradních,
aby zbytečně nenarušila lidské kruhy.
Autor Wyrda, 25.02.2010
Přečteno 225x
Tipy 7
Poslední tipující: Flow Calipso, CULIKATÁ, efeeez
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

paráda ST!

26.02.2010 10:25:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí