Pláč

Pláč

Anotace: Pláč

Stéká slza,
tak smutná.
Melancholická,
tak depresivná.

Pomalu stéká,
tak tichá.
Tajemná,
tak kalná.

Zakalená zlem,
nedotknuta dobrem.
Smutný to vjem,
mé oči se plní pláčem.

Čas od času,
jí téct nechám.
Dělá to dobře nitru,
zlo ze sebe dostávám.

Pláč je normální věc,
nestydím se za to.
Muži nepláčou, to je kec,
já jsem důkaz toho.

Sem tam si zapláču,
když smutný film shlédnu.
Když někdo dobrý zemře,
tak slzy jdou ze mě.

Ten, kdo tvrdí,
že nikdy nebrečí,
je člověk divný,
a nedůvěryhodný.

Pláč je hodně potřeba,
aby se vyčistila cesta.
Po které štěstí chodívá,
u mě štěstí nikdy neklopýtá.
Autor James Tony, 25.02.2010
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu,občas všichni pláčou a Culík si váží toho,že jsi to přiznal,proto Ti posílá smíška,aby se slzy proměnily v úsměv:-)

26.02.2010 09:15:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí