. . pár nezmyselných viet . .

. . pár nezmyselných viet . .

Anotace: . . .

I.
otvorila som oči a videla len pohybujúce sa pery
neznámych ľudí bez jedinej hlásky
vtáky len otvárali zobáky
a ja som si naivne myslela,že požierajú
pre mňa neviditeľnú potravu

a ten kohút na zábradlí si len naťahuje krk
zaležaný po ťažkej noci

dala som si slúchatká do uší pre môj zlý pocit,
že som prestala vnímať
zavrela oči a zaspala...

po 42 minútach som si vytiahla slúchatká z uši
ale svet

bol skutočne nemý

II.
Zabezpečiť si šťastie neznamená
si nakúpiť veci,ktoré nás činia šťastnými..
Na to pamätajte!


III.
Kopla ma múza..či inšpirácia?
vlastne je to jedno
lebo ma iba kopla do zadku,
otočila sa mi chrbtom
a odišla..


IV.
z dopitej fľašky ostala len etiketa nalepená
na Michalovom čele
a všetkým ostatným to pripadalo veľmi zábavné..
akurát Michalovi to vadilo
pri pripomínaní a pozorovaní si svojich včerajších raňajok

V.
Z pohľadu očí blázna ste úplní blázni vy,
keď
sa naháňate za prácou s jazykom na ceste
a ešte si po ňom stúpate

z pohľadu vás
je blázon bláznom preto,
lebo mu to pripadá nesmierne zbytočné
a zábavné..

tak sa smejte sami sebe navzájom ..

VI.
Milenec diabla sa vrátil na zem
a stretol Teba
vraj sa mu podobáš..
výzorom alebo správaním?
barako
a vraj si lepšia ako sám diabol
myslela si si..
a to milenec len podotkol,
že diabol bol nudný
Autor maliska, 25.02.2010
Přečteno 283x
Tipy 12
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, radexk, lennerka, Bíša, Simísek, enigman, CULIKATÁ, ilona
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné!!! vtáhlo mě to

12.03.2010 14:55:00 | radexk

našla som slovenčinu :) a síce dosť drsnú, cítiť z nej drsnosť života, ale aj o tom sú vety.. slová.. oslovil ma štýl, ktorým je písaná tvoja báseň. páči sa mi.

09.03.2010 22:59:00 | lennerka

přesto všechno...*láska*

26.02.2010 12:13:00 | Simísek

Moc se mi líbí2sloka.

26.02.2010 09:27:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí