Abeceda Zoufalství...

Abeceda Zoufalství...

Anotace: (25.2.2010) ... blázním???

připadám si jak ATRAKCE
ACH jo
BOŽE trpím
CO si všichni myslí
ČLOVĚK se jim nezavděčí
DĚLÁM něco špatně?
EŠTĚ samý kecy
FAKT děs
GRRR...
HODNĚ starostí
CHYBNÉ mínění
INU, nebudu se starat
JAK nezodpovědné
KDO ví jak to všechno dopadne
chtěla bych bezstarostně LÍTAT
MYŠLENÍ přenechat jinému
říct NE když NĚKDO NĚCO potřebuje NEUMÍM
OPRAVDU se snažím všem POMOCI
Q...
RADOST chci přinášet
však mě to přináší SLZY, SMUTEK, STAROSTI,
všechno je tak SLOŽITÉ
TAK jak to vyřešit?
UF.
musím VYPNOUT, nějak se odreagovat
VYSPAT se
WAITING...
XXX...
YYY...
ZOUFALSTVÍ...
Autor B.a.r.b.a.r, 25.02.2010
Přečteno 223x
Tipy 7
Poslední tipující: Koza, Helena Buchtová, Pythonissa__, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc povedené, ST

02.03.2010 08:58:00 | Koza

Vynikající práce!

Quelle - pramen poznání
oh my God!

27.02.2010 13:46:00 | Helena Buchtová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí