Myslel sis, že to nedokážu...

Myslel sis, že to nedokážu...

Anotace: ...

Sbírka: Naděje

Mám tě v hlavě
a ve svých mělkých snech
jsem Tebou naplněná
nejspíš až po okraj
patříš do mých vzpomínek
neplánuju dál
a ty ses smál
a myslel sis, že to nedokážu
...
Autor TedelyBear, 26.02.2010
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š., nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí