Nevěřím

Nevěřím

Anotace: zase jednou,po delší době

Nevěřim písním labutí
a nevěřím láskám,
co tě donutí
vzdát se sebe
a svejch snů.
Ptáš se,
zda někdy uvěřím,
na Tvoje modrý z nebe,
na Tvý toulky noční oblouhou,
na to,že s láskou snad
mi celej ležíš u nohou.
Já ale věřím
jen sama v sebe,
mám jenom v sobě
svoje nebe
a nechci si brát to Tvý,
ač třeba zlatým třpytem
a slzyma Tvýma zkrápěný.
Vstaň a nelež mi u nohou,
toulej se dál svou oblohou,
jen tak Tě dokážu opravdu znát,
jen tak Tě můžu milovat,
když zůstaneš pořád sebou.
Neztrácej svý sny bláznivý
a duhu,tu neopouštěj,
vždyť je to Tvoje zázemí
a oběti lásce,
ty se neodpouštěj...
Autor Čarodějka911, 26.02.2010
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Koza, enigman, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsané,moc krásně.

26.02.2010 21:36:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí