Těšte se ...

Těšte se ...

Anotace: www.pedromusic.cz

Prsty tlačí dur a moll
kapky potu čelo smáčí.
Na oslnění děvy lepé
tři akordy stačí.

Do showbyznysu hrdě kráčím
slavným stal bych se rád.
Gotta i Chodúra převálcuju
s hubou otevřenou zůstanou stát.

Nečekejte ,,Rosu na kolejích”
nechtějte po mně ,,Stánky” hrát.
Písničku kterou vám zanotuju
tu prostě nemůžete znát.

Brnky, brnky, brnky, brnk...
Ze strun se tóny linou
hlas závidí mi i Druppi.
Když zaječím I LOVE YOU
na těle zježí se vám chlupy.

Brnky, brnky, brnky, brnk...
v potlesku si uši hoví.
Brnky, brnky, brnky, brnk...
Že ale komáry jste odháněli
kdo z vás mi to poví?...
Autor Modrý Adept, 27.02.2010
Přečteno 444x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, hypertenze, Kett, dream in emptiness, TetaKazi, CULIKATÁ, BArBArKO
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Suprová :-)

27.02.2010 18:53:00 | Kett

Vtipná... :-)

27.02.2010 14:22:00 | TetaKazi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí