P r o k l e t í - v - n i t r u

P r o k l e t í - v - n i t r u

Anotace: d-e-p-r-e-s-e

ukřižovaní básníci
prokleté společnosti
mizející lidé
podlé kacířství
valná shromáždění
sabotáže a korupce
sinscenované nehody
podezření zločinu
podplacení detektivové
vřeštící stroje
pěstní souboje
krvavé řádění
vykřičené ulice
padající těla
dopadené gangy
drogy sex noční vyhlídky
křičící oběti
vrčící padouchové
osidla děsu
hrůzné boží výjevy
zpropadená homosexualita
brutální komando
holohlaví supové
slet k hemžící se potravě
čerstvá novoroční hostina
krajní nechuť k
živému odpadu
přežitek kanibalismu
Autor Tomáš Přidal, 27.02.2010
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyz nekolik dnu je porad zatazeno a vytrvalo prsi, tak po jistem case vetsina lidi alespon na chvili zapochybuje ze za mrakmi je slunce

27.02.2010 12:18:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí