Princezna temnot

Princezna temnot

Anotace: ...

Princezna z temnot rodí se s přílivem,
když harfy noci bouřlivě hrají.
Přichází najednou v pocitu sílivém
a srdce ledová náhle tají.
Oči má smutné, vlasy jak uhel,
nesměje se, její ústa tvoří křivý škleb,
nebrání se tomu, proč? Je to její úděl,
dát milencům do rakví poslední hřeb.
Všechny děsí její černý šat,
když přichází, i hrdina jen stěží dýchá.
Ona má klíč od pekelných vrat,
a jejím srdcem projíždí pýcha.
Se svou vlastní jemnou poezií,
život ti ukradne, ani to nebolí,
měla by plakat, naděje pozabíjí,
však srdce z kamene ani smrt neskolí.
Autor Prinzeschen, 27.02.2010
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Houda, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je smutné,ale překrásně napsané princezno:-)

27.02.2010 10:21:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí