Pochopená

Pochopená

Anotace: Tak nějak...

Tak nastal ten čas, kdy znáš mojí duše kouty,
poznal si tu nespoutanou růžovými pouty.
Víš, jakou barvu moje duše má,
tak temnou, snad se ti jen zdá.
Slyšíš slova, která jiní neslyší,
řev svobody, který nikdo neztiší.
Chápeš ten pocit, co v sobě skrývám,
kruté myšlenky, co večer mívám.
Vidíš mou pravou tvář – jen tobě ji nabízím,
abys šel blíž, netaktně pobízím.
Jsi anděl nebo posel ďábla?
Nevím – však bez tebe mě duše zábla.
Máš zvláštní moc, kouzelná je snad,
vnesla mi do života pořádek a lad.
Už nejsem ta bojácná, co jen sama v koutě sedí,
ale ta co osudu i nepřátelům do tváře zpříma hledí.
Jsem pochopená tebou, můj princi na bílém koni,
je konec pohádky a zvonec šťastně zvoní.
Autor Prinzeschen, 27.02.2010
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: Houda, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí