Boj

Boj

Anotace: ...

Naprostá nepředvídatelnost pluje po hladině všedních dní.
Smutek a žal nezadržitelně drásají tvoji duši.
Napospas iluzím ztácíš se v monotóních barvách temnoty.
Nenasytnost prázdných slov ti vrací sílu do dalšího boje.
Boje mezi ukrutným šílenstvím a nenávistnou pravdou.
Vítěz odejde se zlomenou vírou v nekonečno.
Poražený zůstane stát s dychtivou lačností po sebezničení.
A přitom by stačilo vyprostit myšlenky z pavučiny splínů.
Napít se rosy z nevlídného rána.
A porazit démony svých vlastních stínů!
Autor Yithula, 27.02.2010
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí