Někdo

Někdo

Anotace: neni

Zima je tady, prší a kráká vrána
každý člověk čeká až přijde osudová rána.
Říkám to páč už dlouho čekám
venku je kosa ať podíváš se kdekam.
Někdo chce teplo, někdo zas snížek
někdo zas lásku jak z červených knížek.
Někdo chce mír a nakrmit lid
další zas na bitevním poli klid.
Každý chce něco a je jiný
a v tom je to kouzlo jediný....
Autor Ába, 27.02.2010
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, JohnyD., CULIKATÁ, sveřep
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí