Ber si tam vše, jen ber!

Ber si tam vše, jen ber!

Anotace: Můj věk není mým věkem. Nechci lhát, ale také nechci, abyste mě podle něj posuzovali.

Sbírka: Pro téměř stejně hnusné tělo

Na římse seděli divní skřeti v šátku
Viděl jsem je jednou cestou za porodní bábou
Seděli na světě už od počátku
Vypadali, že mi oči snad vyškrábou

Tam u tebe je asi nemůžeš vidět se mnou –
Porodní bába mi ukázala děcko.
Seděla na lavici před zpocenou slečnou
Vidíš tam ženu. Muže. Mě? Anebo všecko?

Skřeti – a byli téměř stejně odporní jak ty –
Se zubili a smáli, mysleli zkaženými zuby
Milovali jsme se v svrabu – úplně nahatý –
Pozdravuj nikoho, kdo se s tebou chlubí.
Autor graciózní gracióz, 28.02.2010
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí