Cit, ten nejvěčnější ubožák!

Cit, ten nejvěčnější ubožák!

Anotace: Můj věk není mým věkem. Nechci lhát, ale také nechci, abyste mě podle něj posuzovali.

Sbírka: Pro téměř stejně hnusné tělo

Prolog: Chceš rozesmát Boha? Vyprávěj mu o svých plánech.

Pár dní před lety nám stačilo k tomu,
Abychom cítili moře a slunce v něm i ptáky.
Seno, tvá žena za bezpečnou řadou stromů,
Jsi vrak. Víš přece, že si hnusím vraky!

Tak graciózní, tak úžasný – žes neměl co přefiknout!
(Vydávat knihy? To prý je tvoje pýcha!)
Slyším tvou ženu, krásnou, hloupou, zbytečnou –
Kouř a pot a Bůh že v tobě dýchá?

Chceš vidět, slyšet, bezcílně si hnít?
Snadné – zatáhni za páčku.
Pod nohama se ti otevře zem a věčný klid –
Rozesměj Boha, miláčku!
Autor graciózní gracióz, 28.02.2010
Přečteno 344x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt síla :-)

21.03.2010 08:08:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí