Smutná maska

Smutná maska

Anotace: Někdy si s námi život pěkně zahrává, je to jak na houpačce, jednou dole a pak zase nahoře.

Vzdám se všeho
jen ne vaší lásky,
proto si dám ostříhat dlouhé vlásky,
už nebudu princezna Zlatovláska,
ale žena,
které zbyla smutná maska
a také další vráska.

Proč život mě stále trápí,
má duše se v slzách utápí,
kde hledat pořád další sílu,
slova v básních
dovést k podařenému dílu,
mít důvod čemu se zase smát,
se zlými sny se přestat prát,
svým blízkým nechtít už lhát.

Prosím všechny kdo mě slyší,
nechci být už šedou myší,
ale mít ve svých rukách co je třeba,
koupit si pěkné boty
a každý týden čerstvý chleba.
Autor BARBYE, 28.02.2010
Přečteno 384x
Tipy 14
Poslední tipující: modrá..., BArBArKO, Mbonita, Psavec, Bíša, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zkus si namalovat veselejší obličej!
Život za to stojí!Jo,a kup si ty boty,to ti udělá dobře!:-)

01.03.2010 10:43:00 | modrá...

A co se skrývá pod tvou maskou - vošklivej,chlupatej,smradlavej Chlap...?

01.03.2010 07:31:00 | BArBArKO

Sioraku, už jsi viděl někdy skromnou ženu :) ?

01.03.2010 07:16:00 | BARBYE

Tak sundej tu masku
rozjasni líce,
radost ta přijde
a víc a více...

28.02.2010 15:52:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí