Chyby

Chyby

Anotace: Ztráta někoho, kdo pro vás moc znamenal..

Chyby

Ano, člověk dělá často chyby,
chyby tu byly, chyby tu budou,
některé zmizí, jiné zůstanou.

Právě ty, co tu zůstávají,
ty nás právě nejvíc bolí.
V nich je totiž bolest ukryta,
ta tam zůstane, ta nebude zabita.

Nevím, jestli Tvoje, nebo moje chyby to byla,
ale už jsem leccos pochopila.
Těžké bylo smířit se s tím,
že už Tvůj hlas neuslyším.

Říct, to co cítíš, dokážeš mi jen,
pouze když si alkoholem opíjen.
Mrzí mě to, věř mi-moc,
ale nezmění to jedna noc.

Kde jsme teď my spřízněné duše?
Já tady, však kde jsi ty?..ptám se tiše.
Už nebude to jako dřív,
protože uzel zůstane, když napojíš už jednou zpřetrženou nit..
Autor Niké, 12.12.2005
Přečteno 574x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

vsichni delame chby ale v tyhle basni je to dobre vistizeny moc krasny

20.12.2005 19:07:00 | Ada

Mi se líbí. jde z ní cítit hodně bolesti a zklamání...

Všichni lidé činí chyby,
jen někteří je vidí,
jen někteří jich litují,
ti co se sebe nebojí...

12.12.2005 16:06:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí