Optimistická

Optimistická

Anotace: Každý den můře být hezký.....

NEDĚLE

Vesele jen vesele,
život musíš brát,
neděle je neděle,
tu má každý rád.

Buďme trochu veselí,
to je přece príma,
vždyť tu máme neděli,
pomalu končí zima.

Zimy jsme si užili,
myslím do sytosti.
jaro bude za chvíli,
ohřejem si kosti.
Autor Bomejka, 28.02.2010
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: Divoženka1, Zasr. romantik, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí