Životní z večera

Životní z večera

Anotace: ..

Sbírka: Kluzká láska

Noční doteky
pod záštitou spánku
praní o polštář
spaní bez deky
den má na kahánku

Svými vlasy mě lechtáš
ale nevíš o tom
zbloudilém pramínku
na mém čele
usměješ se potom
'ty můj blázínku
něco se ti zdálo'

Hladíš mě po těle
jako by tvá přítomnost
snad byla málo
tys v mém srdci nejen host
však jeho součást

..na stálo!
Autor Lioness, 28.02.2010
Přečteno 304x
Tipy 21
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba, Larey, enigman, labuť, 6thSun, CULIKATÁ, Bíša, Myrja, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St,pěkné noční doteky...

28.02.2010 22:35:00 | Květka Š.

Hladíš mě po těle
jako by tvá přítomnost
snad byla málo
tys v mém srdci nejen host
však jeho součást

..na stálo!
***
st

28.02.2010 22:16:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí