Nenávist

Nenávist

Anotace: ....

Jsem snad netvor?
Či bezcitná mrcha,
která žije z neštěstí druhých?

Srdce mám z kamene,
spoutané v řetězech.
Bez citu a pochopení

Kdosi mé srdce do skal zazdil,
již nemohu milovat.

Nenávidím se
a přesto mám ráda jen sama sebe.
Autor s.alvaro, 28.02.2010
Přečteno 218x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je špatné-jsou tu i jiní-ne jenom já,já,já.Hezky však napsané.

01.03.2010 07:29:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí