sammael

sammael

Anotace: jo kdyby neco tak musela sem to napsat v mužským rodě nebo jinak by se mi to nerýmovalo

Sbírka: moje básně

přes den jsem žil
v noci jsem snil
v noci mne nezahlcovalo velké množstvý víl ¨
ale velké množstvý temných sil
sammael ke mně přišel v noci
jest mi stale na pomoci
na pomoci každou noc
to on má silně temnou moc
tak jsem se jeho služebníkem stal
a už nestalo se že bych se bál
ten temný anděl sammael,
nebyl jen pouhý sen
pak býval u mne den co den
pak roztáhl svá černá křídla
a ukázal mi svoje sídla
tam ohen krásně hřál
a já se štěstím jenom smál
ted konečně vím kdo jsem
ach splnil se mi ten můj sen
Autor čipsy, 01.03.2010
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

11.06.2010 14:22:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí