Balada o vráně

Balada o vráně

Anotace: neni

Tak jako starcům již zvoní hrana
přijdu si jako bílá vrána
v hejnu ve kterém mne střelí z dálky
ostatní odletí jak míček od pálky.

Ten Homerun který trefil mé křídlo
než padnu k zemi je ze mne jídlo
mé tělo rozcupou vlci u země
už cítí jak padám.. už běží ke mně.

První šlo na řadu křídlo mé pravé
ten hlad, zášť a oči dravé.
Poté již nic nevím, poslední oka mrk
ten hajzl vlk mi prokousl krk.

V tom náhle vlk padá k zemi
necítí již vrozené vjemy
vrátilo se mé hejno černé
po bitvě avšak pomstí mne věrně.

Déšť zobáků bodá je přímo
jak hejno špačků co rabují víno
vlci s tlamami plnými peří
svým dravým očím už nevěří.

Utekli do nory v prvním křoví
děti těch vran si o tom poví.¨
O bílé vráně co padla z výše
v boji zemřela na počátku říše.
Té doby co nastolily vrány
co se pak staly světa pány.
Autor Ába, 01.03.2010
Přečteno 248x
Tipy 9
Poslední tipující: Nergal, Bíša, Psavec, Maro Deives, JohnyD., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ma zajimavy nadech..

04.03.2010 20:23:00 | Nergal

vtipné :-)

01.03.2010 22:41:00 | Maro Deives

maaan, dobrá báseň...maš krutej styl. jen tak dál. piš, piš...nech sa daří /GL

01.03.2010 20:31:00 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí