Když se hledá pravá láska

Když se hledá pravá láska

Anotace: ..o hledání štěstí v neštěstí

Kdo pořád hledá lásku,
srdce z dály prohlíží.
Mívá na očích pásku,
často ji přehlíží.

Ikdyby našel toho pravého,
lechce přehlédnout ho může.
Je v tom něco zrádného,
nestálé city muže.

A tak půjde pořád dál,
možná svého ideálu se dočká.
Půjde na další bál,
bude sušit svá očka.


...a někdy tím může strávit celý život, a ten mu mezi tím proklouzne mezi prsty
Autor lonelymaiden, 01.03.2010
Přečteno 415x
Tipy 9
Poslední tipující: 4LJFilip, Monica., Rootness, Boudicca, ilona, zelená víla, betmen71, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí