Nositelka radostného náboje

Nositelka radostného náboje

Anotace: Sněženka, slunce, jaro a má dobrá nálada :)))

Když slunce odkryje mraky,
V tu chvíli věřím na zázraky.
Z paprsků splétám zlaté nitě,
Každou myšlenku chytám do sítě.

Jsem pletař dobré nálady a naděje,
Společně odfoukneme šedivé závěje
Strachu, jež tě spaluje svým žárem
A z beznaděje tvoří si obsáhlý harém.

Neboj se létat! Netvař se, že ti nenarostly perutě!
Přestaň ve tmě tápat! Se mnou se neboj závratě!
Já ponesu tě kamkoliv, budeš-li si to přát,
Těším se až se naše duše budou v nebi hřát.

Konec je tápání, konec je koncům,
Prostor nechejme radostným zvoncům.
Kupole chrámů možná pokryje měděnka,
A z chladu vzejde jedna malá sněženka.
Autor Okřídlená Lištička, 02.03.2010
Přečteno 272x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, casla, dream in emptiness, Fenceless, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lietať sa nebojím
ak oboma nohami
stojim na zemi
Tým pádom odpadá aj závrať
Jedine...,
ak by si mi chcela...
naliať...

...ale to ja len tak...

Šach víš...
Pa a píš...

09.03.2010 22:17:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí