Světice a já chuligán

Světice a já chuligán

Anotace: ***

Trochu znehybněn, trochu pokořen
Uzavřen do čtyř stěn.
Život má šťávu, jsem izolován

Řemeny zastavují přívod krve
Je to znovu, je to prve
Ty máš šťávu a já jsem izolován

Kdo se zdá? Kdo je odpovědný?
Jsem to já, idiot rozervaný
Světice a já chuligán.
Autor Edmond Kadad, 02.03.2010
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Elisha, Viva La Roma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad není ten kontrast tak velkej!Skus básník a světice.
Gratulace ke stovce.

06.03.2010 20:03:00 | Elisha

daní...

03.03.2010 17:27:00 | slečna.závist

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí