Odhal sebe

Odhal sebe

Anotace: :)

Asociace s mou myslí si hraje,
když kráčím tímhle světem.
Uklidňuje, jak harmonie čaje
vonícího lipovým květem.

Nostalgie zaplavuje mé tělo
při pohledu na známé tváře,
které by hned obejmout chtělo,
od alchymisty po hvězdáře.

Andělé pod křídla nás skryjí,
pocítíme-li náhlou slabost.
Hřejivá slova do duše vryjí,
sbohem mi dá má váhavost.

Radost koluje mi v žilách,
když mohu být jen s Tebou.
Ještě jedna chvíle spanilá
a mně se zas kolena rozklepou.

Elegance pohladí mě po líci
dodám si odvahu usmát se.
Vykročím k zářivému měsíci,
důležité je hlavně nebát se.

Teatrálnost snů, které žijeme,
dokáže být naplněna ve chvíli,
kdy se svému strachu vzepřeme
a vyjdeme vstříc vysněnému cíli.
Autor Wyrda, 03.03.2010
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: Flow Calipso, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí