Stačí jen říct ...

Stačí jen říct ...

Stačí jen říct
a svět se náhle změní
z bolesti
zbude jenom závratná vzpomínka
co dříve bolelo
dnes už nejspíš není
z křeče času
zbyla jen bolavá kolínka
...
má domněnka
že zítřek bude lepší
tím se to všechno napraví
...
tváře vystavíme proti dešti
bolavé srdce se tím uzdraví
...
Autor TedelyBear, 04.03.2010
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ, zenge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný ale proč to tam máš podtrhaný?

04.03.2010 00:10:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí