úsmevom

úsmevom

Anotace: ...

našľapujem
jarnými krokmi
jemne hladím
pučiace konáre

sú voňavé
ako rána
plné vtáčej vravy
a kriku kohútov

vo dvore znejú psie hlasy
štence rozlezené
medzi sliepkami
hľadajú svoju mater

nebo ktosi natrel
svetlomodrou
nikdy nezabudnem
aké je krásne

zobudiť deň
Autor MikroB, 04.03.2010
Přečteno 226x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Javavia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí