Poetická chvilka

Poetická chvilka

Anotace: neni

Vždy když nastane tato poetická chvilka
působím jak na dřevo pilka.
Prořezávám se tím dřevem prožraným
jdu dialogem autorem napsaným.

Autorem který už něco zažil
ať byl doma a nebo pařil
ať hladověl či vařil
čímž si život lehce zmařil.

Tak jako já a můj život
působí jako kyvadla kyvot.
Jednou je vlevo potom vpravo
mám na život vůbec právo?

Možná ne však spíš ano
kde najdu pomocné lano?
To co mne vytáhne z ostří nože
říkám si o pomoc, ach můj Bože!

Vesmíre prosím nabij svou sílu
žádám tě pošly mi prosím vílu
ta která uchvátí srdce moje
dřív než to všechno půjde do loje.
Autor Ába, 04.03.2010
Přečteno 351x
Tipy 13
Poslední tipující: Mbonita, labuť, Bíša, Psavec, hašlerka, JohnyD., zelená víla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nějaká ta víla se vždycky najde.

04.03.2010 23:00:00 | Psavec

Strach není moje parketa, avšak poslední dobou již není tomu tak jak tomu bývalo dříve...

04.03.2010 21:38:00 | Ába

pošle.. čekej, hledej, boj se bez příčiny..

04.03.2010 21:00:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí