nová dimenze

nová dimenze

Anotace: no comment

spálená
jako hořký brambor
chtěla jsem být
někdo jiný
nedá se říct
že by někdo
nesl vinu
jenom si pomyslím
co
se
tak
asi
může
stát
Autor aniger, 05.03.2010
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí