Přání k narozeninám

Přání k narozeninám

Anotace: Dávná minulost.

Jak jsem slíbil tu jednadvacátou hvězdičku ti donesu,jsem tady ,celý roztřeseny v Tvé přítomnosti zcela ztracený.

Ze země trpaslíky vydolován a roztaven,
ve výhních kováři ukován,proti peklu posilněn.
Slzami andělů zakalen a tím nečistot zbaven,
a na vzduchu ochlazen,nyní i zušlechtěn.

V minulosti jsem byl,to bylo vstupenkou,
opět se silami temna jsem bojoval,to mi bylo oporou.
Přítomnost už znám,to jsem vzal sebou.
Budoucnost jsem taky navštívil,to mi bylo útěchou.

Ze čtyř živlů světa stvořen a nakonec části mého srdce oživen.
Prosím,buď jejím pánem a on bude v nouzi Tvým kašpárkem.

Všechno nejlepší.
Autor Gebosek, 05.03.2010
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí