Trápení

Trápení

Anotace: ...

Zas roty dorot vycházejí ze svých Golgot
s cílem mou duši ukřižovat
ač smrt je těžká jako porod
nehodlám touhu po ní někam schovat.

Smrt konečně je jediné
po čem má duše ještě touží
když bolest zlá mě nemine
a život krutý jenom souží.

Všechno to trápení není jak osení
jež kdesi v dáli vlaje
tíží mě jako kamení
s nímž obr v kostky hraje.

Lhostejno padne jedna nebo šest
lhostejno kdy ty padneš
žil jsi žil jen na vlastní pěst
rostl jsi a teď snad už zvadneš.
Autor Skalsky Pavel, 05.03.2010
Přečteno 332x
Tipy 28
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, ilona, Markéta Hl., Divoženka1, jaroslava anna, Psavec, Bíša, hašlerka, CULIKATÁ, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A každý konec další začatek ST

09.03.2010 09:11:00 | Divoženka1

Krutě pravdivé.

08.03.2010 00:24:00 | jaroslava anna

moc pěkně napsané ST

07.03.2010 16:47:00 | xoxoxo

Pěkná.Přišel Culík,tak se zacul a nesmutni

05.03.2010 19:04:00 | CULIKATÁ

Každé trápení má svůj konec...

05.03.2010 15:42:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí