Pochybné kleště

Pochybné kleště

Anotace: jednou takhle cestou domů...

I když nemám zrovna život nej
tak si tak pískám a je mi hej
žádná sláva ani se štěstím
abych vyhýbal se pochybným kleštím.

Které když chytí pevně
nepustí se jen tak levně.
Za chyby prostě člověk platí
ať jsme z masa, z kostí či zlatí.

Originalita se cenní
i když je chudá- bez jmění.
Jako pomlázka k hodovačce patří
jsem tu já a všichni mí bratři.

Kteří pomůžou a vytáhnou z kaše
ať je sebevíc hustá jak problémy naše
nás všech co máme plnou hlavu
na to i víc já prostě dlabu..
Autor Ába, 06.03.2010
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: Hloupá Květinka, JohnyD., Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí