Kdo je to?

Kdo je to?

Anotace: Anotace: ! (stručný popis, max. 255 znaků, zbývá 255)

Skrytý v nočních stínech
svou kořist tiše vyhlíží
libuje si v lidských splínech
radostné přehlíží.

Ve skryté kobce bez oken
k spánku se ukládá
jen občas na lov chodí ven
všechny o duše okrádá.

Na křídlech noci tiše se vznáší
do srdcí lidem vždy vidí
blízkost jeho svíčky vždy zháší
vzít život se nestydí.

Kdo je ten lovec?
jeho jméno Smutek zní
není to borec
je průvodcem posledních dní.
Autor Johny Styx, 06.03.2010
Přečteno 226x
Tipy 8
Poslední tipující: 4LJFilip, dead-head, Dev_LATea_princess, CULIKATÁ, angelicek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za basen* a za anotaci*

22.05.2010 18:50:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí