Přání k narozeninám 2

Přání k narozeninám 2

Anotace: Toto bylo vlastně první.Pak, po roce přišlo přání 1.

Jako rytíř na oblohu jsem se vydal,
zachránit Tvého beránka,
se zlým lvem jsem krvelitě bojoval,
sedm nocí jsem se pro jeho svobodu rval,
ráno na kolena jsem padl, ale vyhrál.

Proč jsem to udělal?

Říkal mi, že Tebe má strašně rád,
chtěl se do Tvých očí alespoň jednou podívat.
Nesnes jsem pohled, jak se trápí,
chci vidět, jak je poprvé v životě šťastný.

Za rok, o tomto čase, přijdu zas,
Jednadvacátou hvězdičku Ti donesu.
Snad k Tvému srdci budu blíž,
Snad vydržím tu strašnou tíž.

Beránek se už celý chvěje,
nuže zavolej ho:

Beránku, pojď ke mně.
Autor Gebosek, 07.03.2010
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, Květka Š., Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí