Milenec, ne vrah!

Milenec, ne vrah!

Anotace: o tom, co žije,ale co je mrtvý.Zoe teď vypráví o životě a smrti... snad se bude líbit -doufám, že alespoň trochu

Můj milý sedí na posteli
a pohledem mě k sobě láká,
dřív než naděju se, župan mi zručně svléká.
chladné jeho tělo, chladný jeho dech,
však zvláštní úkaz věru - je ten jeho tep.
Srdce bije v jeho hrudi pomalejc než pomalu,
ale s jeho krásným tělem klesá dolu a pak nahoru.
Můj milý není člověk, přestože tak vypadá.
že zima mu je, to on nikdy nepozná.

V jeho hlavě nevím co se honí
a někdy mám z něj strach.
On ví,že se ho občas bojím,
a věřte není těžké se ho bát.

Vyčerpáním klesá k ůžku,
ale stále mfě objímá,
z vlasů vytáhl mi stužku
a na stolek ji dal.
Je mi vždy velkým šokem,
když vschopí se a miluje mě dál.

Víte, on byl zvláštní a bylo mu moc let,
i když vypadá na třicet, znal stokrát celý svět.
Tělo mladě vypadá, ale třista už mu bylo,
chodí si a miluje mě - místo aby v hrobě hnilo.

Neznáte ho - to je dobře,
jěště aby tak!
"Kůlem trefte jeho srdce
a pak rychle zakopat!"

Vraždit umí každý,
ale nechat žít to je umění..
ona se sebeobrana od vraždy lehce zamění.

je to upír - to je ale jedno.
Nevraždí, tak nezabte ho!
Autor Inies, 13.12.2005
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo je zájimavá. PS: Liter open je soutěž co pořádá Matt. Koukni se na fiktivního autora POET 2005. Původně se to jmenovalo liter open, ale admin protestoval. Cílem je napsat italský sonet na téma Kráska azvíře. Pro více informacík koukni na autora POET 2005. měj se fajn

14.12.2005 12:10:00 | Manik

Zajímavá, neboj líbí

13.12.2005 13:41:00 | Gamy

Tvá basnička mě zaujala. Má zvláštní kouzlo. Zajímavý pohled.

13.12.2005 13:21:00 | Skalnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí