Error

Error

Anotace: ..chyba

Moje ideály zmizly v zlomku života,
V srdci prázdno, strach a temnota.
Krásná sněhová vločka padající na zem.
V zimě na zemi počkám.
Vítr však stále vane, vane s úsměvem.

Být rub nebo líc?
Mít všechno nebo nic?
Být tygr či lev?
V srdci mít či nemít krev?

Pořezaný pírkem na srdeční tepně.
Vidím do dáli, ale slepě.
Co s načatým životem?
Co naleznu v deníčku tvém?
Co se to vlastně stalo?
Proč jsem živý málo?

Proč u tebe je to jiné?
Proč? Proč my ne?

Rozdrtila jsi mé kosti,
jediným dotekem.
Žít se zlostí?
Nebo se vztekem?

Mozek můj, pracu zřejmě sám,
od srdce mu nadávám.
Změnit se a nežít?
Být pořád já a přežít?

..osud a srdce rozhodne
Autor Tvůj kamarád Kodein, 07.03.2010
Přečteno 206x
Tipy 1
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí