Bez názvu

Bez názvu

Anotace: ...

Slová bez duše
ako bozky bez lásky
Prázdny výstrel z kuše
ako šíp z kameňa

Kroky ťažké
obraz malebný
Všetky myšlienky bludné
pocit to prijemný

Chyba či omyl
nič to nezmení
Nedá sa to zniesť
z neba ani z pekla

Atómy lásky
pretvorene do citu
Myšlienky zhmotnené
v nekonečne

Život nás učí
nevie o tom, že nás mučí
Píšem tuto báseň
a čas ubieha
Autor mMichalj, 07.03.2010
Přečteno 269x
Tipy 11
Poslední tipující: l'âme, J.U. Ray, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., zelená víla, jaroslava anna, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherný a příjemný pocit mám s Tvé básně ST!

08.03.2010 09:17:00 | xoxoxo

dobré..

07.03.2010 23:53:00 | Květka Š.

čas se vleče, jen tak neuteče.

07.03.2010 22:36:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí