Jedinná noc-osudový zážitek

Jedinná noc-osudový zážitek

Anotace: O ní, s ní, v ní...

Jedna z nocí
Ať sníš, či jen tak podřimuješ
tvá hruď se něžně nadýmá,
Počkám, až rozmile vzdechneš
já, jen já, to štěstí mám
- Tebe všemi smysly vnímat

Já, kterou roztouží i letmý Tvůj dotyk
jejíž srdce spolu s duší brzo shoří,
Já, která touží slíbat každý rtů Tvých záhyb
chtě nechtě - do Tebe se noří

Nemalý zázrak pro ni, probudit se ve Tvé náruči
políbení na dlaň, lehounce ses zachvěla,
Přemýšlí o co Tvé sny tak silně usilují
a mlčky se ptá :,,Jsem žena co sis vždy přála, ta pravá?“

Jak dlouho toužím Ti už říct :
Jedinečně čistá jsi,
mezi věci všední mající rub a líc,
existenci ženy jako Ty jednoduše neřadím
Protože Ty jsi žena, z které s největší touhou strhávám šat,
kvůli níž nemohu celé noci spát
Drzý zloděj, který si beze slova vzal mé vášnivé srdce,
současně hladíc mé až doposud skrývané emoce

Moci tak každou vteřinu něžně Tě hýčkat,
všechny noci donutit vzdychat,
Nejen líbat, spálit mysl
nedovolit pronést jedinou větu souvislou
V jediném okamžiku cítit ten žár bušících srdcí
uskutečnit všechny hříšné myšlenky s grácií


Chci se s Tebou oč chceš vsázet,
něžný souboj s Tebou svádět
Být vedle Tebe, s Tebou, v Tobě....
Mohu? Potom Ti vlásky prohrábnu
a oddám se Ti více jako sama sobě.
Autor Mystic_smile, 09.03.2010
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedinečnost krásy.. oči otevřít a vzít si..

09.03.2010 22:02:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí