Vita mutatur, non tollitur ...

Vita mutatur, non tollitur ...

Anotace: Život se mění, ale nezaniká.

*

Jako dítě
člověk nasává slova
a staví z mozaiky významů
... obraz který mu uniká ...

Aby dnes tato slova
která konečně pochopil
opouštěla jeho tělo
jako kamínky
z rozpadlých mozaik
byzatských chrámů ...

zasvěcených božstvům
kterým již nikdo

... nenaslouchá ...

*
*

9.3.2010 9:25 | HarryHH

***************************************

Comment autorce Syslová k její "PROZATIMNÍ SMRT"

*

*
Autor HarryHH, 10.03.2010
Přečteno 293x
Tipy 13
Poslední tipující: ilona, Marfuša, enigman, Psavec, Lota, Květka Š., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fascinující sdělení.

13.03.2010 16:59:00 | Marfuša

Hezká.

10.03.2010 19:15:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí