Pán Kocour

Pán Kocour

Anotace: +++ (-:-) +++

Z přítmí se krade kočičí stín,
supluje vraha, schýleného k zemi,
se špičatýma ušima,
zapěje árii krvavým světlům lampiónů,
křižuje nábřeží místních vod,
zkoumaje švihnutí ocasu
šupinatce, nesoucího s sebou štěstí,
úmluvu, i když nemluví,
ale špulí pusu,
ale on, pán kocourů
se usměje povytáhnutím špičáků
a nese se jako vítr
k pivním krčmám,
neboť on preferuje
zlatý tok, který se rozlévá vnitřnostmi
jako blaho, které pouští
do mrouskajících kočičích slečen,
to on ví, jak se vše má.
Autor Tomáš Přidal, 10.03.2010
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Javavia, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí