O(d)pouštím

O(d)pouštím

Anotace: ze šuplíčku...

Odpouštím…



… včerejšímu ránu, které rozdělilo nás



…tvému tichoučkému „NE“, jež zlomilo mi vaz





Opouštím…



… tvou náruč, jež mohylou mi byla



…tvá ústa medová, co na mě zanevřela



- na tvé přání je opouštím





Samotná…



…jako ztrouchnivělý vrak





Plačtivá…



…víc než bouřkový mrak





Bezmocná…



jak antilopa mezi lvy





Šeptám tiše…



…Lásko, vrať se mi….
Autor Aro, 11.03.2010
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Bambulka, dandelion-meadow, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí