Jak Bůh si přál

Jak Bůh si přál

Anotace: píseň... babičce

Sbírka: Růženka

Ještě mám na řasách
odraz světla svatozáře
jak jen mám verše psát
na bílou dlaň bez slabikáře

svět jde dál
venku se stmívá
jak Bůh si přál
jen se díváš
do zavřených dveří
zamčených

schází mi Tvé vyprávění
Tvůj úsměv a Tvůj cit
každý jsme ve svém domě
a nemůžeme se navštívit

vítr zvedá vločky sněhový
a nikdo nepoví, kam jít mám
kudy jít, když cesty nevedou
ani za Tebou ani k nám

jak Bůh si přál
venku se stmívá
Ty sedíš v tmách
jen se díváš
hvězdy blednou
když nejsi se mnou

svět jde dál
Ty sedíš v dáli
jak Bůh si přál
andělé si Tě vzali
do náruče
bílých perutí
Autor Moonlight7, 12.03.2010
Přečteno 278x
Tipy 22
Poslední tipující: jaroslava anna, ilona, harmony, labuť, Psavec, Houda, CULIKATÁ, carodejka, radexk, BARBYE, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsané ST

12.03.2010 16:59:00 | harmony

Nádherná báseň, babička je jistě tam nahoře velmi pyšná na tebe a nezapomeň že Tě ochraňuje, vyslov její jméno a poděkuj ji.

12.03.2010 14:56:00 | carodejka

Ještě že máme vzpomínky,
jinak by blízcí zmizeli
jak v kamnech plamínky..

12.03.2010 14:43:00 | BARBYE

Snad si to přečte i ta moje.

12.03.2010 14:40:00 | černý motýl tmy

Babička "tam nahoře" tě jistě vidí..
Pěkná báseň,ST..

12.03.2010 14:27:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí