Přemítání spící panny

Přemítání spící panny

Anotace: non-sens, sans le sens (?)

Přibít si oči do záhledna,
noc významně neprůhledná,
své čaromamy vyšle vstříc
tisícům rozverných krasavic.

Co chtít víc než jenom málo?
Co by hrubým něhu dalo?
Co vás straší v představách
a osladí pozadím strach?

Kdo jsou muži? Co se sluší,
když žal čirou blbost vzkruší?
Kdo jsme my a kdo jsou oni?
:-)ŽIJEME TU S VÁMI:-)
Která naivka tu roní
slzu plnou slizu?

Obejmi tu břízu
a poslouchej, co vypráví
ten křehký sten od pravdy
v lež se někdy obrátí
spíme sladce já a ty.
Autor Sh' Abůn, 13.03.2010
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: Markéta G., susana načeva, ilona, enigman, sestra-konec, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí