Skrz sluneční brýle

Skrz sluneční brýle

Anotace: Nechci nosit sluneční brýle a sluchátka v uších.

Viděla jsem armádu holubů
připravenou vletět do zavřených oken
a zlámat si vaz
Viděla jsem osamělé káně na náměstí
útočit na mou včerejší svačinu

Svět se musel zbláznit

- miliony hloupých opic
cpou se banány ze slevy
a měří centimetry v pase

- miliony hloupých opic
hledají cestu zpět do pralesů
a nemají, čím změřit centimetry v pase

Skrz sluneční brýle bývá svět tónovaný.
Autor Sapfó, 13.03.2010
Přečteno 326x
Tipy 11
Poslední tipující: ilona, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, PPetrushka, její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice dobrá báseň.ST.

21.03.2010 18:20:00 | PPetrushka

to ano a může být i barevný, nebo vzorovaný. Občas je mi z toho veseljc

14.03.2010 15:34:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí