Panenka z korálků

Panenka z korálků

Anotace: "Vteřinová báseň".

Sbírka: Ztracená v umění

Předpojetím osudu
ztrácí smysl v beznaději.
Srdcem ošidným,
jak panenka z korálků
hledá odpovědi.

Je na ní poznat,
kdy je šťastná
a kdy skrývá smutek.
Miluje désť
a básní o lžích,
co vyslovil člověk.

Vnímá i slunce,
co spaluje její tvář
i přesto, že na obzoru není.
Slunce představuje okamžik,
kdy jen šťastné melodie
jí v uších znějí.

Panence z korálků,
co věří sametu,
duši její nabádá.
Panenka z dětství,
která je pro věčnost,
a smysl v budoucnu postrádá.
Autor Philosophic Theory, 13.03.2010
Přečteno 883x
Tipy 5
Poslední tipující: Fungal, ilona, Javavia, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí