Pocity...

Pocity...

Dotkni se struny
jež na houslích se vzpíná
dotkni se noty
která v hlase zpívá
dotkni se slunce
které nikdy neusíná
a tmavé noci
jenž den vždycky střídá
a okovů na noze
jenž někdo ti přidělal
a bolavých slz
když nevíš kdo to udělal
dotkni se nádherného, tichého spánku
a jeho vůně,..
jde cítit po heřmánku
a vánku
a svobodě
a pocitu volnosti,
který tě od bolesti
aspoň jednou odprostí
...
Autor TedelyBear, 14.03.2010
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: René Vulkán, labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné pocity..ST..

14.03.2010 09:20:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí