Větný balanc

Větný balanc

Anotace: ;-)

krutý zákrut mezi sloupy
ukřižovaná realita v čase
zámožní nahněvaní králové
královny nalíčených tváří
***
krutý zápas chameleonů
ukřižovaná cesta spasením
novorozený bůh ženskosti
třetí princezna od věčnosti
***
uctívaní nacističtí vrahové
s kříži překřížených smrtek
volání o pomoc smrt jedince
nárůst mrtvol úbytek duší
***
Svatý Marek proslovuje davu
ostatní apoštolové zapisují
slova zhmotnělá a plynoucí
křečovité zraky upřené k ústům
***
Složité konstrukční věty
překlenují propasti slov
drží větný balanc
Autor Tomáš Přidal, 14.03.2010
Přečteno 220x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí