Ďáblův ráj nás čeká, trpělivější než matka

Ďáblův ráj nás čeká, trpělivější než matka

Anotace: Můj věk není mým věkem. Nechci lhát, ale také nechci, abyste mě podle něj posuzovali.

Krása – jak ty jsi o ní často s posvátnou nadutostí řečnil,
Jak trapný pisálek, chlubíc se pitomostí
Nenáviděl jsem, když jsi miloval – tak hnusná slova nikdo nikdy neblil ! –
Kolik myslíš, že přijde smutečních hostí?

Vybral sis tělo, vždycky jenom tělo
Její, moje, jebal jsi s celým světem
A ten – však komu se zoufalcem by se chtělo –
Tě vyhodil – co budem vyprávěti dětem?

Tam uvnitř hnus a maz mezi sebou nosím
Jaká rozkoš, že nikdy nebudeme spolu! –
Buď zatím sbohem, a na věčnosti prosím
Bezcílně bluď po dvoumetrovém molu!
Autor graciózní gracióz, 14.03.2010
Přečteno 224x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí